Huszti, Tőzsér, Juhász és Varga is klubot válthat

Korábbi és jelenlegi válogatott labdarúgók, így Huszti Szabolcs, Tőzsér Dániel, Juhász Roland és Varga József is hamarosan klubot válthat.

MNO
2011. 09. 23. 12:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Filipovics Vladan, a négy futballista ügyeit intéző FIFA-licences játékosügynök pénteken a Digi Sport televízió Reggeli start című műsorában arról beszélt, hogy közülük van olyan is, aki akár már a téli átigazolási szezonban új csapathoz kerülhet. Szerinte erre leginkább az Anderlechtet erősítő Juhász Rolandnak, illetve a Zenitben legtöbbször csak csereként szóhoz jutó Husztinak van esélye. Tőzsér esetében jelezte: az elvégzett munka beérett, a BL-induló Genkben érdemes még egy évet játszania, utána léphet tovább még rangosabb csapathoz, bár „klubja most jelezte, szeretnének leülni tárgyalni a folytatásról”. „Szerintem helye lenne már a válogatottban, de nem én vagyok a szövetségi kapitány” – tette hozzá a menedzser.

Filipovics a debreceni Varga József külföldre szerződését jósolja a következő magyar „dobások” egyik legnagyobbjának. Szerinte a Videotonból kitett válogatott védő, Lipták Zoltán az átigazolási szezon lejárta ellenére is talál magának majd komoly csapatot – jelenleg a Swansea teszteli –, mint ahogy a csatár Lázok Jánost is sikerült eladni Duisburgba. A magyar futballisták nyári átigazolásai közül Gera Zoltán West Bromwich-i szerződtetését nevezte a legkiemelkedőbbnek, hozzátéve: a játékos bokasérüléséről szóló hírek nem igazak, rövidesen ott lehet a Premier League-csapat kezdő 11-ében.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.