Idős asszonyt rabolt ki az állapotos nő

Egy terhessége kilencedik hónapjában lévő nő rabolt ki az utcán egy idős asszonyt Derecskén, aki a támadásban súlyosan megsérült; az elkövetőt elfogták – közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.

MNO
2011. 09. 29. 18:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 84 éves nő hazafelé tartott, amikor a gyanúsított fellökte, kitépte a kezéből a táskáját, és elmenekült. Az eséstől a sértett súlyos térdsérülést szenvedett – ismertette Kelemen Éva, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője a keddi esti rablásról és a szerdai elfogásról kiadott közleményében. A térfigyelő kamerák felvételei szerint az állapotos nő több utcán át követte az asszonyt, mielőtt megtámadta. A rendőrség a helyi védőnőkkel és a gyermekjóléti szolgálatokkal is felvette a kapcsolatot az elkövető azonosítása érdekében. Elfogása után a gyanúsított beismerte tettét, ellene a rendőrség rablás és okirattal való visszaélés gyanújával indított eljárást – közölte a hadnagy.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.