Indiaiak és szudániak is rejtőztek az autóban

Tucatnyi illegális migránsra bukkantak a rendőrök egy ellenőrzés során Mosonmagyaróvár közelében – tájékoztatott Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese csütörtökön.

MNO
2011. 09. 15. 12:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A járőrök délelőtt állították meg a magyar rendszámú járművet, amelynek rakterében tizenkét, önmagát indiai, szomáliai, pakisztáni vagy szudáni állampolgárnak valló embert találtak, akik semmiféle okmányt nem tudtak felmutatni.

A járművet vezető, Szegeden élő, osztrák–magyar állampolgárságú férfi ellen – aki a külföldieket a szerb határtól Ausztriáig szállította volna – embercsempészet miatt indult eljárás, a migránsokat idegenrendészeti őrizetbe veszik – közölte a sajtóügyeletes.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.