Ismét kigyulladt az erdő

A szombat éjfélre eloltott erdőtűz helyszínén vasárnap délelőtt ismét kigyulladt az erdő aljnövényzete Kiskunhalas közelében – közölte a katasztrófavédelem.

MNO
2011. 09. 25. 9:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 4-es kiemelt fokozatú erdőtűz oltásában 34 tűzoltó vesz részt, akiknek a munkáját 7 szerkocsi és 3 vízszállító jármű segíti – mondta a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese. Szabó László közlése szerint a szombat este felgyulladt tűz 3 hektár erdő aljnövényzetét pusztította el.

Az ügyeletes hangsúlyozta: a Kiskunhalas, Pirtó, Imrehegy közötti területen ismét felgyulladt tűz nem veszélyeztet tanyákat és egyéb épületeket. Az MTI kérdésére arról egyelőre nem tudott tájékoztatást adni, hogy mi okozta a tüzet.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.