Ittas volt, öt méter mélyen van a kocsija a tóban

Ittasan a rácalmási mesterséges tóba hajtott vasárnap éjszaka egy 26 éves kulcsi férfi; a sofőr nem sérült meg, kimászott az autóból, a kocsi azonban öt méter mélyen a tó aljára süllyedt – közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.

MNO
2011. 09. 26. 14:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mezítlábas, vizes ruhát viselő fiatalemberre a polgárőrök figyeltek fel. Értesítették a rendőröket, akiknek a férfi elmondta, hogy kocsijával egy kukoricatábla melletti kitaposott ösvényre hajtott, s amikor az véget ért, a tóba zuhant – mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Németh-Kész Mónika rendőr százados tájékoztatása szerint a férfi nemcsak ittas volt, hanem ráadásul jogosítvány nélkül is vezetett, mivel azt korábban bevonták tőle.

Az orvos a sofőrt közepesen ittasnak minősítette, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság pedig büntetőeljárást indított a férfi ellen. A tó mélyére süllyedt kocsi kiemeléséről ő intézkedik majd.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.