Izraeli légicsapás Gázában

Az izraeli légierő légicsapást hajtott végre kedd hajnalban a Gázai övezetben azt követően, hogy rakéta csapódott be Izrael déli részén – közölte kedden a hadsereg szóvivője.

MNO
2011. 09. 06. 8:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A támadás célpontja egy fegyvergyártó műhely volt az övezet középső részén. A tájékoztatás szerint a műhelyt találat érte. Hétfőn rakéta csapódott be Izrael déli részén, de senkinek sem esett bántódása, károk sem keletkeztek.

A Gázai övezetben és környékén augusztus végén tűzszünet lépett életbe, miután egy erőszakhullámban 26 palesztin és egy izraeli meghalt. Ennek előzményeként augusztus 18-án több támadásban meghalt nyolc izraeli a dél-izraeli Eilat térségében, az egyiptomi határ közelében.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.