Jaroszlavli tragédia: Galimov belehalt sérüléseibe

Belehalt sérüléseibe Alekszandr Galimov, az oroszországi Jaroszlavlban múlt szerdán repülőgép-szerencsétlenségben odaveszett Lokomotiv jégkorongcsapat egyetlen túlélő tagja: vele az áldozatok száma 44-re emelkedett.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/808966" target="_blank"><strong>• A gyász érzése nagyobb, mint az erő egy új csapat építésére</strong></a><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/808474" target="_blank"><strong>• Küzdenek az életben maradottakért és keresik a fekete dobozokat</strong></a>

MNO
2011. 09. 12. 9:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A testfelülete 90 százalékán égési sérüléseket szenvedett Galimov életéért a moszkvai Visnyevszkij Intézetben küzdöttek. Állapotát vasárnap este még igen súlyosnak, de stabilnak minősítették az orvosok, akik csak annyit ígértek, hogy mindent elkövetnek Galimov megmentéséért.

A moszkvai Szklifaszovszkij traumatológiai intézetben kezelik a szerencsétlenség másik túlélőjét, Alekszandr Szizov fedélzeti mérnököt, súlyos, de stabil állapotban. Őt hétfőn az intenzív osztályról már kórterembe helyezték át.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.