Jól érzi magát a Bayernél

Hosszú távra tervez Mario Gomez: a Bayern München válogatott labdarúgója egy lapinterjúban arról beszélt, hogy szívesen meghosszabbítaná jelenlegi klubjánál a 2013 nyarán lejáró szerződését.

MNO
2011. 09. 22. 5:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nagyon is el tudom képzelni, hogy 2013 után is a Bayernnél maradok. Jól érzem magam itt, és sportszakmai szempontból is jól alakulnak a dolgok” – idézte őt a német Sport Bild. A 26 éves támadóval akár már októberben megkezdődhetnek a hosszabbítás feltételeiről szóló tárgyalások, de Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München igazgatótanácsának elnöke szerint döntés – akárcsak mások esetében – december előtt nem várható.

Gomez az elmúlt idényben 28 találatával a Bundesliga legeredményesebb játékosa volt, s a jelenlegi idényben sem panaszkodhat: hat forduló után nyolc góllal vezeti a mesterlövészek listáját.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.