Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Jótékonykodik a Fradi

Az osztrák Korneuburg elleni KEK-párharcból kötelező a továbbjutás a sorozatban címvédőként induló FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának.

MNO
2011. 09. 29. 16:53
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elek Gábor vezetőedző, a 24 közé jutásért rendezendő első, szombati mérkőzést felvezető csütörtöki sajtótájékoztatón kiemelte: a mostani ellenfél a héten Németh András együttesével, a Hypo NÖ-vel játszott bajnokit, és a honfitárs kolléga tájékoztatása alapján felesleges videóelemzéssel múlatni az időt.

„Azt hiszem, nem okozhat gondot, hogy most továbbjussunk, de utána már jöhetnek komoly ellenfelek. Véleményem szerint most erősebb a KEK mezőnye, mint az előző kiírásban, amikor 1978 után ismét nyerni tudtunk. A mostani premizálási elv alapján a négy közé jutást tűztük ki célul” – tette hozzá Elek.

A KEK-hez csatlakoznak a következő körben a Bajnokok Ligája selejtezőjében elvérzett együttesek, például a Debrecen, majd a BL csoportköréből is érkeznek erős csapatok. A mostani szezonban hat ellenfél legyőzése szükséges a KEK-trófea elhódításához.

A szombati népligeti meccsen, a KEK-nyitányon a csapat vendégül látja a Down-alapítvány lakóotthonainak sportbarátait, akik közül sokan ferencvárosi szimpatizánsok. Magyari Tímea, a lakóotthonok vezetője jelezte, hogy az általuk készített tárgyakat árulnak majd a mérkőzés napján a népligeti arénában. „Ez egyrészt anyagi segítséget jelent a számukra, másrészt nagyon jó lehetőség nyílik a fogyatékosok és nem fogyatékosok találkozására” – tette hozzá Magyari Tímea.

A csapat új aranyfokozatú támogatója lett az Orangeways Drinks Kft., az erről szóló megállapodást most írták alá.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.