Kényszerű csere a válogatottban

Kis Sebő helyettesíti a betegeskedő Kellner Ádámot a jövő pénteken kezdődő, britek elleni tenisz Davis Kupa-mérkőzésen, amelyen az euro-afrikai zóna I. csoportjába jutás a tét.

MNO
2011. 09. 10. 11:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezt Hornok Miklós DK-kapitány közölte szombaton az MTI-vel, hozzátéve, hogy kényszerhelyzetbe került, de számít Kis Sebőre, aki kipróbált teniszező, és többször játszott a válogatottban. Kellner Ádám még New Yorkban, a US Open selejtezője idején kapott egy vírusfertőzést, azóta sem gyógyult meg, ezért nem vállalta a szereplést.

Glasgow-ban így Balázs Attila, Bardóczky Kornél, Balázs György és Kis Sebő alkotja az együttest. Az összecsapást a glasgow-i Braehead Arénában rendezik meg kemény pályán. A britek a világranglistán negyedik Andy Murray-t is nevezték, aki jelenleg elődöntős a US Openen. A magyarok eddig háromszor játszottak jelenlegi riválisukkal, és a britek vezetnek 2–1-re. Legutóbb 1993-ban találkozott a két csapat, akkor a Noszály Sándor, Krocskó József, Markovits László, Lányi András alkotta csapat emlékezetes meccsen 3–2-re győzött a Margitszigeten.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.