Két autó ütközött

Két személyautó ütközött eddig ismeretlen körülmények között a Pest megyei Biatorbágy és Herceghalom között csütörtökön kora délután, az úton váltakozó irányban halad a forgalom – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

MNO
2011. 09. 08. 12:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kovács Viktória elmondta, hogy a karambol – amelyben az első értesülések szerint egy ember sérült meg – a két települést összekötő 8101-es úton történt, a környéken a helyszínelés és műszaki mentés miatt jelenleg váltakozó irányban halad a forgalom. Az ütközés körülményeit a Budaörsi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Loch Erika, a megyei katasztrófavédelem szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy tudomása szerint az autók frontálisan ütköztek. Az érdi tűzoltók útban vannak a helyszínre, hogy áramtalanítsák a járműveket, illetve hogy segítsenek a mentésben – tette hozzá.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.