Két családot raboltak ki az álkommandósok

Álkommandósok raboltak ki két encsi családot – közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.

MNO
2011. 09. 12. 11:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kommandós rendőröknek öltözött, arcukat eltakaró, felfegyverkezett elkövetők péntekre virradó éjjel törtek rá a Nyírbátorhoz közeli településen a családokra – mondta Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A főhadnagy tájékoztatása szerint a rablók rendőrségi eljárást színlelve értékeik átadására szólították fel a családtagokat. A két családfőt megbilincselve autóikba ültették, majd Piricse község határában kitették őket a kocsikból. Az álkommandósok pénzt és ékszereket vittek el. A rendőrség fegyveres rablás elkövetése miatt nagy erőkkel keresi az ismeretlen rablókat, akiknek nincs közük a rendőrséghez – mondta a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.