Kétszer meghúzta a ravaszt az étteremben

Fegyvernek tűnő tárggyal megfenyegette egy csesztregi étterem vendégét egy férfi, aki kétszer meg is húzta a ravaszt, bár lövés nem dördült – számolt be a szerda kora este történtekről a Zalai Hírlap online kiadása.

MNO
2011. 09. 21. 20:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap munkatársa megszólaltatta a vendéglátóhely tulajdonosát, aki elmondta: öt-hat ember lehetett az étteremben, amikor bejött egy férfi, elővett a zsebéből egy pisztolyt, ráfogta az egyik vendégre, és meghúzta a ravaszt. Szerencsére lövés nem dördült, de a kattanást jól lehetett hallani, s ezután a férfi újra felhúzta a fegyvert és ismét megpróbálta elsütni.

Hatalmas pánik tört ki, mindenki futott, amerre látott. A fegyveres is kiment az épületből, beült az autójába, majd elhajtott Zalabaksa irányába. A rendőrséget ezután értesítették. Az étterem tulajdonosa úgy tudja, a férfi nem helybéli volt.

Salamon Róbert, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére annyit közölt: garázdaság gyanúja miatt történt rendőri intézkedés, és helyszíni szemlét is folytattak Csesztregen. Ugyanakkor nem erősítette meg azt az információt, hogy fegyveres elkövető miatt kellett intézkedniük a rendőröknek.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.