Élő közvetítés
Cseh Köztársaság
ÉLŐ
Törökország
Grúzia
ÉLŐ
Portugália

Kézre kerültek a fémtolvajok

Két nagy értékű fémlopás tetteseit fogták el a rendőrök az elmúlt napokban a Jászságban; mindkét bűncselekmény Jászkiséren történt, a sértetteket milliós nagyságrendű kár érte, mert az ellopott holmik már feldarabolt állapotban kerültek elő.

MNO
2011. 09. 30. 13:23
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjének pénteki tájékoztatása szerint az első esetben egy építési területről két munkagép motorját, egy rakodógép bolygóművét és egy olajemelőt vittek el a tolvajok, közel egymillió forintos kárt okozva a tulajdonosoknak. A rendőrök pár nappal később megtalálták az ellopott holmikat feldarabolt állapotban Jászapátin, egy színesfém-felvásárló telepen. Ezután a tettesek is megkerültek, a két jászkiséri férfit előállították a rendőrségre.

Elfogták azokat a tolvajokat is, akik korábban egy üzemből több millió forint értékben egy tucat saválló tartályt vittek el. A tárolóeszközök darabjai egy hevesi fémfelvásárló telepen kerültek meg, az elkövetőket, egy 26 éves és egy 39 éves jászladányi férfit, őrizetbe vették – közölte a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.