Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Kimúlt a kancsal oposszum

Elpusztult Heidi, a lipcsei állatkert világhírűvé vált kancsal oposszuma, a három és fél évet élt állatot szerdán elaltatták.

MNO
2011. 09. 28. 12:35
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kancsal oposszum állapota az utóbbi napokban olyannyira leromlott, hogy az állatkert úgy döntött, megkíméli őt a további szenvedéstől és fájdalmaktól.

Heidi februárban Oscar-orákulumként lépett fel amerikai televíziókban, a filmes díjkiosztó előtt „próbálta” megjósolni, kik kapják a legrangosabb hollywoodi elismerést. Az állat persze nem utazott Lipcséből az Egyesült Államokba, hanem a Jimmy Kimmel Live című műsor egy csapata látogatott el hozzá.

A kancsal oposszum olyannyira népszerű volt, hogy még dal is született róla, ezt több mint tízezren nézték meg a YouTube videomegosztó oldalon.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.