Kinevezték az Internazionale új edzőjét

Hivatalossá vált, hogy Claudio Ranieri váltja a szerdán menesztett Gian Piero Gasperinit a 2010-ben Bajnokok Ligája-győztes Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzői posztján. <br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/811430" target="_blank"><strong>• Ranieri lehet az Inter új edzője</strong></a>

MNO
2011. 09. 22. 11:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A milánói klub a honlapján jelentette be csütörtök délben, hogy Ranieri szerződése 2013. június 30-ig él. Az 59 éves tréner, aki korábban volt többek között a Napoli, a Fiorentina, a Valencia, az Atlético Madrid, a Chelsea, a Juventus és az AS Roma szakmai vezetője, utóbbi együttestől történt távozása, azaz február óta csapat nélkül állt.

A milánói kék-feketék sorozatban ötödik mérkőzésükön maradtak nyeretlenek kedden, ezután Massimo Moratti klubelnök szerdán közleményben jelentette be, hogy Gasperininek megköszönték eddigi munkáját.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.