Kiraboltak egy ukrán cigarettacsempészt

Ukrán cigarettacsempészt rabolt ki három Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei férfi; a 21 és 31 év közötti csaholci, illetve darnói lakosokat elfogták és őrizetbe vették – közölte a rendőrség szerdán az MTI-vel.

MNO
2011. 09. 07. 19:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyanúsítottak előre kitervelték a bűncselekményt, s kedden cigaretta illegális értékesítésének ürügyén találkoztak Túrricse külterületén egy erdőben az ukrán állampolgárral, akit miután megvertek, elvették az értékeit – mondta Fedor Rita, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A főhadnagy tájékoztatása szerint a találkozóra hívott külföldi a helyszínen gyanút fogott, megpróbált autójával elmenekülni, de járműve elakadt.

Ekkor a társaság egyik tagja a kocsi indítókulcsát kirántotta a gyújtáskapcsolóból, s ütlegelni kezdte az ukrán férfit. Leszakította a sértett vállán lévő táskát, amelyben pénze és iratai voltak. Két társa is bekapcsolódott ezután a bántalmazásba, kirángatták az autóból a cigarettacsempészt, ütötték és rugdosták, majd elvették a mobiltelefonját. A sértettnek sikerült futva elmenekülni a helyszínről és segítséget kért. A riasztott rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták a gyanúsítottakat, s kezdeményezik előzetes letartóztatásba helyezésüket.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.