Kisiklott egy vonat, jelentős késések a Budapest–Záhony-vonalon

Kisiklott egy tehervonat egyik kocsija Szolnok és Abony között, ezért jelentős késések várhatóak a Budapest–Cegléd–Szolnok–Debrecen–Záhony-vasútvonalon – közölte az MTI-vel Both Ferenc, a Mávinform sajtóügyeletese csütörtök reggel.

MNO
2011. 09. 22. 5:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hajnali öt órakor a Szolnokról Budapest felé közlekedő tehervonat 5. kocsija siklott ki eddig tisztázatlan körülmények között – tartalmazza a közlemény. Szolnok és Abony között mind a két vágányt elzárták a közlekedés elől. A baleset helyszínét a szolnoki pályaudvar úgynevezett magas-fogadó részén el tudják kerülni a vonatok, ennek ellenére ezen a vonalon 70-80 perc késéssel kell számolniuk az utasoknak – közölte a sajtóügyeletes. A MÁV Zrt. szakemberei a kocsi beemelését és a pálya helyreállítását azonnal megkezdték. A helyreállítás pontos idejét még nem tudják megmondani.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.