Kisteherautóval ütközött a személygépkocsi

Kisteherautóval ütközött egy személygépkocsi kedd reggel a 65-ös úton, Ságvár közelében, utóbbi jármű vezetőjét, egy 33 éves tabi férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba; a helyszínelés félpályás útlezárás mellett zajlik – közölte a rendőrség az MTI-vel.

MNO
2011. 09. 13. 8:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának tájékoztatása szerint a Siófok irányából érkező kisteherautó egy személygépkocsi előzése után visszatért a jobb oldali forgalmi sávba, ahová éppen átsodródott egy személyautó, amely túl nagy sebessége miatt nem tudta követni az út kanyarulatának ívét. A két jármű a frontális ütközés következtében az út melletti árokba borult. A személyautó vezetőjét, akit tűzoltók vágtak ki a roncsból, életveszélyes sérülésekkel szállították a siófoki kórházba.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.