Kocsiba rakta felesége holttestét

A gyanú szerint a férje verte agyon eltűntként kerestetett 43 éves feleségét Drávagárdonyban – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata szerdán.

MNO
2011. 09. 21. 11:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A négygyermekes asszony eltűnése ügyében indított közigazgatási eljárás közben több gyanús körülmény is felmerült, s a büntetőeljárás során terelődött a gyanú az 54 éves férfira. A Barcsi Rendőrkapitányságon hétfőn tett bejelentést egy drávagárdonyi fiatalember édesapja kíséretében, hogy édesanyja múlt hét pénteken ismeretlen helyre távozott az otthonukból, és nem tudják, hol tartózkodik.

A bejelentő azt állította, hogy hozzátartozója – aki két felnőtt és két kiskorú gyermek anyja – időközben életjelet adott magáról, de telefonon mégis elérhetetlenné vált számukra. A közigazgatási eljárás során gyűjtött információkból arra lehetett következtetni, hogy az asszony nem önszántából távozott otthonából, ezért az ügyben büntetőeljárást rendeltek el, s kedden bekapcsolódtak az eljárásba a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói is.

A nyomozás során kiderült, az asszony nem tűnt el, egy veszekedés során a férje olyan súlyosan bántalmazta, hogy belehalt a sérüléseibe. Ezt követően a férfi kocsiba rakta a holttestet, majd egy mezőgazdasági területen elrejtette, ahol azóta a nyomozók megtalálták. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a férfi ellen, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte; a történtek részletes tisztázása szakértők bevonásával folyik.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.