Körmendy Zsuzsanna: Díszpolgártalanítás

MNO
2011. 09. 22. 7:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Körmendy Zsuzsanna: Szegény Horváth Csaba, akit nem az esze tett ismertté (ő volt az, aki a válság kellős közepén a főpolgármesteri címért kampányolva ingyenes BKV-közlekedést ígért), már rákezdte: Tarlóst, aki szerint nem maradhat Budapest díszpolgára egy magyargyalázó és emellett fajelmélettel kacérkodó író, már megvádolta, hogy „antiszemita kampányhoz asszisztál”. Horváth Csabának nehézséget okozhat a szövegértés, mert szerinte Kertész „elkeseredésében fogalmazta meg véleményét a szélsőjobbról”. Hiába a szerecsenmosdatás: Kertész Ákos egyértelműen a magyarokról tett ocsmány kijelentéseket. Horváth Csabának csak akkor lenne tehát igaza, ha a „szélsőjobb” a „magyarok” szinonimája lenne.

A teljes cikket itt olvashatja.

(Magyar Nemzet, 2011. szeptember 22.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.