Kristóf Attila: (miként gyűjtsünk szemetet )

MNO
2011. 09. 06. 7:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kristóf Attila: Én a zacskóimat gondosan leraktam a megfelelő konténerek mellé, bízva abban, hogy a következő ürítéskor – a nálam is környezettudatosabb kukások – elszállítják. Ám egyszer rajtam ütött két önkormányzati ember, mondván: hogy merek itt szemetelni, legközelebb majd jól megbírságolnak. Én azt feleltem, jobban tennék, ha hőzöngés helyett az önkormányzat létrehozna a községben még néhány szelektív hulladékgyűjtőt, vagy legalább a meglévőt mindennap ürítenék. Még egyszer megfenyegettek, így aztán az egésztől elment a kedvem, s attól kezdve a pillepalackokat és a többi szelektálhatót együtt dobtam a saját kukánkba a halfejekkel s más kellemes illatot árasztó egyebekkel.

(Magyar Nemzet, 2011. szeptember 6.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.