Különleges helyszínen tartanak bemutatót

Különleges helyszínen csap össze egymással Roger Federer és Andy Roddick, a férfi teniszezők világranglistájának két korábbi éllovasa: márciusi bemutató meccsüknek a New York-i Madison Square Garden ad majd otthont.

MNO
2011. 09. 08. 6:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A svájci és az amerikai játékos eddig 22 alkalommal csapott össze egymással (az állás 20–2 előbbi javára), a párharcok közül négy Grand Slam-torna fináléjában zajlott – utóbbi fronton a legemlékezetesebb talán a 2009-es wimbledoni bajnokság döntője volt, ahol Federer 16:14-re diadalmaskodott a döntő szettben.

A két teniszező három nyert játszmáig tartó találkozót vív majd egymással március 5-én, azon a bemutatón, ahol például az orosz Marija Sarapova és a női ranglista aktuális éllovasa, a dán Caroline Wozniacki is pályára lép.

A Madison Square Garden a New York Knicks és a New York Rangers NBA-s kosárlabdacsapatának az otthona.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.