Lakásfelújítási kiállítás is lesz

A pénteken nyíló és vasárnap estig látogatható Fundamenta-Lakásvásár idén első alkalommal kiegészül a Ház- és lakásfelújítási kiállítással, összesen több mint száz kiállító lesz jelen a budapesti Syma rendezvényközpontban – közölte a rendező Lakásvásár Médiacsoport szerdán.

MNO
2011. 09. 21. 11:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vásárra most is sok új budapesti és környéki lakást hoznak a fejlesztők, köztük olyanok is, akik korábban távol maradtak a rendezvénytől. A forgalmazók használt lakásokat és telkeket is árulnak. A bankok hiteleket kínálnak, míg a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. előtakarékossági konstrukciókat mutat be.

A megbízható és ellenőrzött minőséget garantáló anyaggyártók, forgalmazók és kivitelezők lesznek jelen a Ház- és lakásfelújítási kiállításon a közlemény szerint. Az energiahatékony otthonteremtésnek ad helyet a Zöldsziget. Itt mutatkoznak be a készház-, valamint a passzívházépítők is.

A Fundamenta-Lakásvásár megnyitója előtt, pénteken délelőtt idén is lesz ingatlanszakmai konferencia. Itt – többek közt – Gergely Károly, a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. elnök-vezérigazgatója, az Otthonteremtési Tanácsadó Testület vezetője, Harmati László, az FHB Bank üzleti vezérigazgatója, valamint Csillag Tamás, a most alakuló Nemzeti Eszközkezelő vezérigazgatója tart előadást.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.