Lángra kapott a busz

Teljesen kiégett egy megállóban üresen várakozó autóbusz hétfő hajnalban Sármelléken, a tűzben senki nem sérült meg; a 75-ös főúton lángra kapott járművet a keszthelyi tűzoltók oltották el – közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyelete.

MNO
2011. 09. 19. 9:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bock Csaba, a helyszínre vonuló tűzoltók szolgálatparancsnoka az MTI érdeklődésére elmondta: az egyébként munkásokat szállító, de még üresen közlekedő autóbusz a település központjában lévő buszmegállóban állt, amikor az egyik várakozó utas jelezte a sofőrnek, hogy füstöl a jármű hátulja. A gyorsan, több méterre felcsapó lángokat a jármű vezetője poroltóval próbálta megfékezni, de nem járt sikerrel.

A riasztása után a helyszínre érkező tűzoltók egyszerre hűtötték fecskendőikkel a jármű üzemanyagtartályát, védték a környező épületeket és próbálták megfékezni a busz égését is. Személyi sérülés nem történt, de a busz teljesen kiégett, más anyagi kár nem keletkezett – tette hozzá a tűzoltók szolgálatparancsnoka.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.