Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Légkalapáccsal vágták át a gázvezetéket

Munkavégzés közben vágtak át egy gázvezetéket csütörtök délelőtt Nyíregyházán; egy embert gázmérgezés gyanújával kórházba szállítottak – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese az MTI-vel.

MNO
2011. 09. 29. 11:07
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tóth János tájékoztatása szerint az egyik Szikla utcai ingatlan előtt optikai kábel fektetése közben a légkalapács átvágott egy három bar nyomású, két és fél centiméter átmérőjű gázvezetéket. A megsérült vezetékből szivárogni kezdett a gáz, emiatt egy munkás rosszul lett; a mentők kórházba szállították.

A szivárgást a tűzoltók megfékezték, a gázszolgáltató szakemberei dolgoznak a vezeték helyreállításán – tette hozzá az ügyeletes.

A baleset miatt egy embernek ideiglenesen el kellett hagynia otthonát.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.