Lemondott az edző, mert ezt követelték a szurkolók

A szurkolók követelésére lemondott posztjáról Antonio Mohamed, az argentin élvonalban szereplő Independiente labdarúgócsapatának vezetőedzője.

MNO
2011. 09. 05. 17:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mohamednek azért kellett távoznia, mert a csapat a korábbi gyenge eredmények után vasárnap hazai pályán 1-0-s vereséget szenvedett az ősi rivális Boca Juniors együttesétől. A 41 éves tréner október óta irányította a hétszeres – s ezzel csúcstartó – Libertadores Kupa-győztes csapatot, amely tavaly három edzőt „fogyasztott el”.

Helyi sajtóértesülések szerint Américo Gallego, a csapat korábbi edzője és Diego Cagna, az együttes volt játékosa esélyes a megüresedett poszt betöltésére.

Az Independiente az őszi pontvadászat (Apertura) eddigi négy mérkőzésén mindössze négy pontot gyűjtött, és a 17. helyet foglalja el a húszcsapatos tabellán. A gárda decemberben megnyerte a Copa Sudamericanát, a második számú dél-amerikai labdarúgóklub-sorozatot.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.