Lesz új Hegylakó-film

Juan Carlos Frasnadillo spanyol rendező készít feldolgozást az 1980-as évek egyik legnagyobb mozisikeréből, a Hegylakó című filmből.

MNO
2011. 09. 13. 13:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 28 héttel később rendezője Justin Lint váltja a produkcióban, Lin ugyanis elígérkezett a Halálos iramban hatodik részéhez, így nem tudta vállalni a munkát, bár executive producerként továbbra is érintett lesz. A Summit produkciós iroda 2008-ban tett szert a Hegylakó jogaira, és a Vasember forgatókönyvíróit, Art Marcumot és Matt Hollowayt bízta meg, hogy írja meg a feldolgozás szkriptjét.

A Hegylakó 1986-ban indult hódító útjára Christopher Lambert főszereplésével. A halhatatlanokról szóló saga öt filmfeldolgozást ért meg, de sorozatot is készítettek a népszerű történetből. Az új film forgatásának kezdetét tavaszra tervezik, a szereposztásról még nincs hír.

Fresnadillo jelenleg a torontói filmfesztiválon mutatja be Intruders című alkotását Clive Owen főszereplésével, hamarosan pedig a Holló című klasszikus feldolgozásába vág bele.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.