Lezárják a budai és a pesti alsó rakpartot

A Margit híd felújítása miatt a hétvégén a hídfőknél lezárják a budai és a pesti alsó rakpartot, szombat hajnalban pedig a hídon is korlátozások várhatók – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel. <br />

MNO
2011. 09. 23. 8:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Állványbontási munkálatok miatt a hídfők alatti szakaszon a pesti és a budai alsó rakpartot szombat reggel 7 órától vasárnap délután 5 óráig lezárják. A lezárt szakasz csak a felső rakpartokon keresztül kerülhető ki.

Szombaton hajnali 1 és 5 óra között a villamosközlekedés okozta dinamikus terhelésekkel kapcsolatos ellenőrző méréseket is elvégzik. Ezalatt a közúti közlekedést jelzőőrök néhány percre megállítják majd. A gyalogos- és a kerékpáros közlekedés zavartalan lesz. A 6-os villamos forgalmában egy-két perces akadályoztatás fordulhat elő a mérések idején – írta a BKK.

A hétvégén a Rákóczi hídon (volt Lágymányosi hídon) is forgalomkorlátozásra kell számítani a híd takarítása miatt. Szombaton a híd déli (Budáról Pestre vezető), vasárnap az északi (Pestről Budára vezető) oldalának tisztítását végzik reggel 6 óra és délután 1 óra között.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.