Lezuhant egy repülőgép + Képek

Lezuhant vasárnap Nepálban egy kisrepülőgép 16 külföldi turistával és 3 fős legénységgel a fedélzetén – jelentette a helyi média.

MNO
2011. 09. 25. 4:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Buddha Air Flight légitársaság szerencsétlenül járt gépének utasai kiránduláson vettek részt: a világ legmagasabb hegycsúcsát, a Mount Everestet tekintették meg a gép ablakából. A kisrepülőgép a fővárosba, Katmanduba való visszatéréskor tűnt el a radarok képernyőjéről. Később kiderült, hogy hegyoldalba csapódott Katmandutól mintegy 10 kilométerre, Godavari településnél.



A baleset idején sűrű köd volt a környéken, de szemtanúk arról számoltak be, hogy a gép lezuhanás előtt lángolt.



A mentőszolgálat emberei csupán egy túlélőt találtak a baleset színhelyén. A gép 16 utasa közül tízen indiai állampolgárok voltak, illetve volt köztük egy nepáli is, a többiek pedig más, meg nem nevezett országokból valók.







Fotók: Reuters

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.