Madár mégsem püfölheti Pascalt?

Erdei Zsolt a következő lehetséges ellenfélként nevezte meg Jean Pascalt, de a kanadai Madár helyett harmadszor is Hopkinsszal bunyózna.

MNO
2011. 09. 21. 10:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erdei Zsolt lehetséges következő ellenfele, a kanadai Jean Pascal ismét, immár harmadik alkalommal is megmérkőzne az amerikai Bernard Hopkinsszal, aki májusban megfosztotta őt a Boksz Világtanács (WBC) félnehézsúlyú világbajnoki címétől. Pascal menedzsere, Yvon Michel kedden arról beszélt: az HBO televíziós csatorna illetékesei jelezték neki, hogy amennyiben bokszolója túllesz a „javasolt” Tavoris Cloud elleni meccsen, jövőre Hopkinsszal vagy Chad Dawsonnal találkozhat.

A veretlen Erdei szempontjából ez a nyilatkozat némi aggodalomra adhat okot, mivel a korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú világbajnok éppen kedden nyilatkozta azt, hogy valószínűleg Pascallal, a Nemzetközi Bokszföderáció övét birtokló Clouddal vagy a Boksz Világszövetség (WBA) „királyával”, a kazah Bejbut Sumenovval mérkőzhet legközelebb. Pascal legutóbbi két meccsét vívta Hopkinsszal, aki ellen tavaly decemberben döntetlent ért el, májusban azonban kikapott tőle. A 46 éves Hopkins október 15-én Los Angelesben lép ringbe Dawson ellen.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.