Magyar top 100-as bűnözőt fogtak Dániában

Magyar csalót fogtak el a rendőrök Dániában; a férfit csütörtök este hozták haza – közölte a BRFK kommunikációs osztálya az MTI-vel.

MNO
2011. 09. 26. 8:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség top 100-as körözési listáján szereplő H. Dániel korábban több városban használta ki az embereket és csalt ki tőlük különböző összeget – olvasható az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményben. A fiatal férfi ellen több bíróság, nyomozó ügyészség, valamint rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot. A közlés szerint a Nemzeti Nyomozó Iroda és a BRFK nyomozói alapos és sokrétű kutatómunka eredményeként megállapították, hogy a 25 éves férfi Dániában életvitelszerűen él és dolgozik. A dán rendőrök a kapott információk alapján megtalálták és őrizetbe vették a csalót.

A férfit csütörtök éjjel szállították Budapestre, majd a rendőrök továbbkísérték az utolsó magyarországi lakhelye szerinti illetékes rendőrkapitányságra.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.