Már a neten is megveheti az autót

A héten megkezdődik a Dacia internetes értékesítése, egyelőre kísérleti jelleggel, először Olaszországban, majd később más európai országokban is – közölte kedden az anyavállalat, a Renault marketingigazgatója.

MNO
2011. 09. 13. 11:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A potenciális vevők 500 euró befizetése után az interneten kiválaszthatják a megvásárolni tervezett autót és a kereskedőt, akinél átveszik a kocsit, majd átutalják a fennmaradó részt. Az ár nagyjából olyan lesz, mint a márkakereskedőknél.

Első lépcsőben a Sandero modell két változatát lehet majd megvenni a világhálón. Az olaszországi teszteladásokat 6-12 hónapra tervezi a cég, ezután lehet majd más európai országokban is Daciát venni az interneten.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.