Másodszor vonult vissza az egykori világelső

Egy évvel pályafutásának újrakezdése után másodszor is visszavonul az osztrákok egykori világelső teniszezője, a 44 éves Thomas Muster.

MNO
2011. 09. 22. 6:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világranglistán 847. veterán játékos – aki 11 év kihagyás után tért vissza tavaly – szerdán közölte: az októberi, bécsi torna lesz az utolsó. „Nem lehet ezt a végtelenségig húzni. Újra át akartam élni a versenyszerű tenisz izgalmait, és nagyon élveztem” – jelentette ki a korábbi salakkirály, aki egy év alatt mindkét ATP-tornán vívott meccsét elvesztette, az eggyel alacsonyabb Challenger-szinten pedig két győzelmet aratott. Muster pályafutása alatt 44 ATP-tornán diadalmaskodott, köztük egy Grand Slam-viadalon is: 1995-ben, a párizsi Roland Garroson. A világranglista élén hat hétig állt 1996 elején.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.