Még a Barcelonától sem ijednének meg

A Freiburg felett aratott szombati 7-0-s Bundesliga-siker után szerdán, a Villarreal ellen jól szeretné kezdeni a Bajnokok Ligája csoportkörét a Bayern München labdarúgócsapata.

MNO
2011. 09. 13. 5:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Úgy gondolom, nem szabad lefékeznünk ezt az eufóriát, amiben most vagyunk. Bár tudjuk, hogy a BL más, mint a bajnokság” – mondta Philipp Lahm, a bajorok csapatkapitánya.

Miközben Jupp Heynckes vezetőedző szerint a Manchester City a csoport favoritja, Lahm úgy véli: a Bayernt illeti ez a „cím”. „Mi vagyunk a Bayern München, így mi minden felállás szerint favoritok vagyunk. Ez talán akkor nem lenne így, ha a Barcelona is a csoportunkban lenne” – vélekedik a védő, aki szerint a jó Bundesliga-rajt és a tabellán elfoglalt első hely önbizalmat adott az együttesnek.

„Nemcsak az eredmények által, hanem azzal, ahogyan játszottunk” – mondta, hozzátéve ugyanakkor, hogy elbizakodottságról szó sincs, hiszen tudják, hogy a szezon még csak most kezdődött.

A BL A csoportjában a Bayern, a Villarreal és a Manchester City mellett az olasz Napoli szerepel.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.