Még a városban lehet – Ha látta, hívja a rendőrséget + Kép

Augusztus 18-án miskolci otthonából ismeretlen helyre távozott és az eltelt időben életjelet nem adott magáról Sasvári Imréné, a felkutatására tett intézkedések ez idáig eredményre nem vezettek – olvasható a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-Főkapitányság közleményében.

MNO
2011. 09. 05. 12:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.



Személyleírása : 160 cm magas, sovány testalkatú, fehér bőrű, vállig érő, rendezetlen ősz hajat visel, szeme színe kék.

Ruházata: Nem ismert, de többnyire kopott, viseltes ruházatban jár.

Jelenleg feltételezhetően Miskolc város területén tartózkodik. A felhívásban szereplő fényképhez képest az eltűnt jóval elhanyagoltabb állapotban van. Arca soványabb, haja hosszabb, rendezetlen.

Aki az eltűnt személy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, illetve őt eltűnése óta látta, jelentkezzen személyesen a Miskolci Rendőrkapitányságon – Miskolc, Fábián kapu 4. –, illetve telefonon az 514-511/28-85 vagy az ingyenesen hívható 107-es telefonszámon. Az esetről bejelentés tehető bármely más rendőri szervnél is.

(MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.