Élő közvetítés
Anglia
ÉLŐ
Szlovákia

Megállapodást kötött a VM és a Tej Terméktanács

Együttműködési megállapodást kötött csütörtökön Budapesten az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon (OMÉK) a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM), valamint a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács.

MNO
2011. 09. 29. 13:07
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A megállapodást Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter és Istvánfalvi Miklós, a szakmaközi szervezet elnöke írta alá. A megállapodás célja, hogy a magyar tejtermékpályát kiegyensúlyozottá és átláthatóvá tegye annak érdekében, hogy a termékpálya belföldi szereplőinek gazdasági boldogulását és erősödését segítse.

Az aláíráskor a vidékfejlesztési miniszter arról beszélt, az általa irányított tárca és a Tej Terméktanács együttműködése elősegíti az ágazat összefogottságát és szervezettségét annak érdekében, hogy a magyar tejtermelők pozíciói az eddiginél is jobban megerősödjenek a piacon.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.