Meggyilkoltak egy újságírót

Meggyilkoltak Bagdadban egy ismert iraki újságírót és jogvédőt, aki számos alkalommal bírálta a fővárosi hatóságokat a közszolgáltatások rossz minősége miatt.

MNO
2011. 09. 09. 6:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hadi al-Mahdi holttestét háza küszöbén találták meg a bagdadi Karrada városrészben. Az ismeretlen támadók fejbe lőtték az újságírót – írta pénteken az ITAR-TASZSZ orosz hírügynökség. Al-Mahdinak a bagdadi rádióban heti rendszerességgel sugárzott műsora volt, amely a főváros mindennapjaival foglalkozott. Az újságíró a Facebook közösségi portálon rendszeresen demonstrációkat szervezett Bagdadban, most péntekre is kezdeményezett tiltakozó megmozdulást. Egyelőre nem tudni, hogy a gyilkosság kapcsolatba hozható-e az újságíró tevékenységével.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.