Meghalt a Spartacus sztárja, Andy Whitfield

Meghalt Andy Whitfield, a Spartacus: Vér és Homok című kábelsorozat címszereplője. A 39 éves családapa vasárnap hunyt el az ausztráliai Sydney-ben, a „nem-Hodgkin-limfómával” való 18 hónapnyi küzdelem után – jelentette be a színész családja.<br /><br />

MNO
2011. 09. 12. 14:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Walesben született, majd 1999-ben Ausztráliába költöző Whitfiled viszonylag ismeretlen színésznek számított, mielőtt megkapta volna Spartacus, a legendás trák rabszolga szerepét.

Mikor Whitfieldnél diagnosztizálták a rákot, elhalasztották a sorozat második évadjának forgatását. Januárban, miután a színész állapota rosszabbá vált, a Starz csatorna úgy döntött, hogy egy másik ausztrál színész, Liam McIntyre veszi át a szerepet.

(abclocal.go.com)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.