Meghalt az elgázolt nő

A kórházba szállítása után belehalt sérüléseibe egy nő, akit egy kisteherautó gázolt el a 8-as főúton Herend külterületén <span class="content_blog_content">–</span> tájékoztatta a rendőrség kedden az MTI-t.

MNO
2011. 09. 20. 15:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kisteherautó Városlőd felől haladt Veszprém irányába, és elgázolta a főúton menetiránnyal szemben, az útpadkán gyalogosan közlekedő, 48 éves herendi asszonyt közölte Orsós Károly, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A nőt életveszélyes sérülésekkel szállították a veszprémi kórházba; nem sokkal később belehalt sérüléseibe. A rendőrség az eset körülményeit és a felelősség kérdését szakértők bevonásával vizsgálja.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.