Meglepetésgyőzelem a női egyes döntőjében

Óriási meglepetésre az ausztrál Samantha Stosur nyerte az amerikai nyílt teniszbajnokságot női egyesben, miután helyi idő szerint vasárnap két játszmában legyőzte a hazai közönség előtt szereplő Serena Williamst.

MNO
2011. 09. 12. 6:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Stosur pályafutása első Grand Slam-diadalát szerezte meg New Yorkban 1 óra 13 perc alatt. Az első játszmában az ausztrál teniszező 3:1-re, majd 5:2-re elhúzott, és magabiztosan nyerte a nyitó szettet. A folytatásban a görög mérkőzésvezető egyik, Williamst sújtó ítélete alaposan felborzolta a kedélyeket, és ugyan 3:3-ig még fej fej mellett haladt a két teniszező, az ausztrál pontos és kemény játékkal végül biztosan hódította el a trófeát a szokásosnál többet hibázó, 13-szoros Grand Slam-győztes riválisa ellen.

Eredmény – női egyes, döntő:
Samantha Stosur (ausztrál, 9.)–Serena Williams (amerikai, 28.) 6:2, 6:3

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.