Megszületett az átmeneti megállapodás

Átmeneti megállapodást kötöttek egymással az olasz labdarúgók szakszervezetének (AIC) vezetői, valamint a klubtulajdonosok, így a hétvégén elrajtolhat a Serie A 2011/12-es szezonja.

MNO
2011. 09. 05. 17:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az új szerződés június 30-ig szól, a benne szereplő feltételek pedig ugyanazok, amelyek az elmúlt három évben voltak. A megállapodás értelmében ugyanakkor a feleknek 30 napon belül meg kell egyezniük abban a kérdésben, amely a korábbi tárgyalások során a legnagyobb konfliktust generálta. A tulajdonosok azt szerették volna elérni, hogy ki lehessen zárni az edzésekről azokat a játékosokat, akikre elvileg nincs szükség a klubjukban. A Primera División, a spanyol bajnokság rajtja hasonló okból csúszott, de a felek azóta megállapodtak egymással.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.