Megújulnak a győri temetők

Felújítják a győri temetőket; a városüzemeltetési társaság összesen 30 millió forintot fordít a feladatra – olvasható a Győr-Szol Zrt. honlapján.

MNO
2011. 09. 23. 5:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyolc sírkertben ravatalozókat, járófelületeket és hangosító berendezéseket rekonstruálnak. Már befejeződött a kismegyeri Malomsori temető ravatalozójának felújítása, térburkolatának építése, valamint a győrszentiváni Sugár úti temetőben a ravatalozó épület és az urnafal felújítása.

A szabadhegyi Templom úti temetőben a kerítés és a ravatalozó egy része, az újvárosiban szintén a ravatalozó újul majd meg. Ezek a munkák már megindultak. Később kezdődik a révfalui sírkert térvilágításának és térburkolatának kiépítése. A városüzemeltetési cég a munkálatokat még halottak napja előtt, október 2-áig befejezi – írják.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.