Megyeri Dávid: Végtörlesztés és siratókórus

MNO
2011. 09. 23. 6:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MSZP eközben komoly gondban van. Mégsem ordíthatja egyszerre, hogy bankárkormány, meg azt, hogy sanyargatja szegény bankokat a kormány. Ha sikeres lesz a végtörlesztéses akció, és minden panaszkodás mellett inkább nyereségük lesz a bankoknak is belőle, akkor kitalálják majd ismét, hogy „a Fidesz” a bankok oldalára állt? Elemzők szerint még jól is járhatnak a pénzintézetek, mivel a hamarabb visszakapott tőkét befektethetik, és további profitra tehetnek szert. Mi lesz az utódpárti gárdával, ha megint mellényúl a fránya kommunikációval, amely mindig balul üt ki, ha beindul egy kis kormánytiprásra? Auth Henrik elmondta: maguk a svájciak (!) figyelmeztettek 2005-ben a devizahitelezés életveszélyességére. A jegybank volt alelnöke szerint az MNB többször javasolta a korlátozást az MSZP-kormánynak, azonban elutasították őket. Ezt magyarázzák ki az álbaloldalon!

(Magyar Nemzet, 2011. szeptember 23.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.