Menesztették a férfi és a női kapitányt

A női és a férfi kosárlabda-válogatottat irányító mindkét szakember, azaz Székely Norbert és Mészáros Lajos is távozik posztjáról – derült ki a magyar szövetség pénteki elnökségi ülésén.

MNO
2011. 09. 09. 13:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) tájékoztatása szerint mindkét szakvezetői helyre nyílt pályázatot írnak ki, melyen az eddigi kapitányok éppúgy jelentkezhetnek, mint külföldi szakemberek.

A nyáron előbb júniusban a női csapat, majd augusztusban a férfi együttes bukta el az Európa-bajnoki pótselejtezőt s maradt le az Eb-ről. Hétfőn az MKOSZ szakmai bizottsága elfogadta a szakemberek pótselejtezőről készített jelentését, az elnökségi ülésen azonban – egyhangúlag – a pályázat kiírásáról döntöttek.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.