Mesés jutalmak: nem cáfol a pécsi MSZP

A pécsi MSZP nem cáfolta a jutalmazásokról lapunk által <a href="http://www.mno.hu/portal/812060" target="_blank"><strong>közzétett</strong></a> adatokat. A szocialista vezetés alatt harmincmilliárd forintos adósságot felhalmozó városban 3,1 milliárdot költöttek a polgármesteri hivatalban dolgozó vezetők jutalmazására.

Magyar Nemzet
2011. 09. 27. 4:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Morálisan megengedhetetlen volt a hárommilliárdos jutalomosztás, bár jogilag megengedett – nyilatkozta Páva Zsolt (Fidesz) polgármester az ügyről. Hozzátette, a nyilvánosságra hozott adatok nem légből kapottak, és döbbenetes az a pénz, amit harmincmilliárdos adósságállomány mellett kifizettek ilyen célra. Az előzmények kapcsán elmondta, 2009 májusában indult el egy folyamat a múlt hibáinak feltárására annak érdekében, hogy a jövőben ilyenek ne fordulhassanak elő – írja a keddi Magyar Nemzet, melyből további információkat is megtudhat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.