Mesterházy összefogást sürget

A demokratikus ellenzék összefogását sürgette a kormány menesztése érdekében Mesterházy Attila, az MSZP elnöke a szocialista párt miskolci demonstrációján pénteken este.

MNO
2011. 09. 23. 19:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A politikus a rendezvényen összegyűlt több mint ezer ember előtt úgy fogalmazott: Orbán Viktor választási ígéreteivel becsapta az országot, a választókat. Nem javult a közbiztonság, nem nőtt a foglalkoztatás, nehezebb helyzetbe kerültek a nyugdíjasok és a fiatalok egyaránt, különösképpen az északkelet-magyarországi térségben, amely szociális válság előtt áll – mondta Mesterházy Attila.

A szocialista párt vezetője szerint a demokratikus ellenzék összefogására van szükség ahhoz, hogy a kormány távozzon. A demonstráció résztvevői – akik között tábláik alapján voltak budapestiek, ózdiak, szerencsiek, mezőkövesdiek, fótiak és gödiek is – Orbán Viktor nevének említésekor fütyültek, és azt skandálták: „Orbán, takarodj!”

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.