Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Mészárlásba kezdett a féltékeny férj

Gyilkosságok sorozatát hajtotta végre egy féltékeny férj a közép-kínai Hopej (Hebei) tartományban; összesen kilenc emberrel végzett, köztük a feleségével – tudatta a tartományi rendőrség kedden.

MNO
2011. 09. 28. 10:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 32 éves ámokfutót, aki hétfőn követte el tettét, elfogták és őrizetbe vették. Csin Csang-cseng (Qin Changcheng) elmondása szerint megrendült a bizalma a feleségében, meggyőződésévé vált, hogy megcsalja, s ezért bosszút állt.

Az áldozatok közt van a férfi felesége, annak az autómosónak a főnöke, ahol a nő korábban dolgozott, a tettes továbbá megölte a nagybátyját, a nagynénjét és másokat a Potou (Botou) városhoz tartozó településen lakó falusiak közül. A hatósági közlemény szerint Csin elmondta, hogy a rokonokkal azért végzett, mert korábban konfliktusba került velük. A nyomozás még tart.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.