Mikrobusz és személyautó ütközött a Mecsekben

Halálos közúti baleset történt Remeterét és Orfű között szombat reggel, a 45. Mecsek Rallye egyik szakaszán; a futamot a szerencsétlenség nem érinti.

MNO
2011. 09. 10. 8:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu-n közreadott közleménye szerint egy mikrobusz és egy személyautó ütközött össze a Mecsekben. Az utóbbi vezetőjét próbálták újraéleszteni, de nem lehetett, belehalt a sérüléseibe. A baleset körülményeit még vizsgálja a rendőrség. A műszaki mentés és a helyszíni szemle ideje alatt a rendőrség félpályán engedélyezte a közlekedést.

A baleset nyolc óra előtt, a 45. Mecsek Rallye egyik gyorsasági szakaszán történt, a futamot megelőzően. A verseny honlapján közzétett információk szerint a mikrobusz utasai nem sérültek meg. A rali nemzetközi mezőnye a baleset ellenére az eredetileg tervezett időpontban rajtolhat a szombati versenynapon.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.