Mit tettek a franciák a bukaresti gyeppel?

Elképzelhető, hogy a gyepszőnyeg rossz minősége miatt jövő csütörtökön nem tudják lebonyolítani a Steaua Bucuresti–Schalke 04 mérkőzést a labdarúgó Európa-liga J csoportjában.

MNO
2011. 09. 09. 14:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gelsenkircheni klub egyik illetékese azt mondta: állandó kapcsolatban állnak a kontinentális szövetséggel, és jelen állás szerint nagy valószínűséggel ott és akkor nem tudják majd megrendezni az összecsapást. A Bild már kész tényként ír arról, hogy a szeptember 15-re kiírt mérkőzést elhalasztják, és egy héttel később, 22-én bonyolítják le.

A bukaresti új nemzeti stadion gyepszőnyege a keddi, román–francia Eb-selejtezőn ment tönkre, s most várják az új borítást Hollandiából. Az aréna lesz egyébként az Európa-liga döntőjének is a helyszíne jövő május 9-én.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.